Connie Konijn

Connie konijn is eigenlijk geboren om mijn dochter te helpen slapen in haar eigen bed. Met een koffer omgetoverd tot haar huisje kon ze altijd bij haar in bed slapen. Ze had zorg nodig en mijn dochter kon dat geven als ze in haar eigen bed lag. Bij verzorgen hoort natuurlijk ook aankleden, dus we zochten samen naar stofjes en verzonnen wat we daarvan gingen maken. Soms helpt ze mee en som kiest ze alleen de stoffen uit en ga ik aan de slag. En als we Connie niet vergeten gaat ze met ons mee op pad. Want er gebeurt hier altijd wel wat!

Slaap zacht

Wie wat bewaard die heeft wat. En daarbij heb ik een tik voor koffertjes. Op elke rommelmarkt keek ik ernaar uit. Je kan er ook zoveel mee! Niet alleen in opbergen maar ook omtoveren tot van alles. En dit koffertje is omgetoverd tot het bed van Connie. Slaap lekker!

Blote voeten pad

Vandaag geen slofjes maken of aan, maar lekker met de blote voeten door de modder. Connie is lekker meegegaan in haar bikini. En vies worden hoort en dan nou eenmaal bij. Super goed trouwens om op de blote voeten te lopen. Goed aarde en weer voelen met je voeten. Door alle schoenen die we dragen voelen we dat amper. Ook bij de kleine kinderen zijn de zolen al snel hard. Zonde! Want zo vinden ze minder hun eigen balans. Daarom heb ik soepele zolen zodat ze op hun eigen balans leren vertrouwen.